anmalan

Den 11-13 juli är det dags för KnivExpo år 2024

Det har varit ett fantastiskt gensvar efter KnivExpo 2023 och det var enligt många en succéstart. Mässan var då till största del förlagd i Stora Rikssalen på Vadstena Slott. För att möta den ökande efterfrågan kommer vi på KnivExpo 2024 ge fler utställare möjlighet att delta genom att vi utökar vår yta på Borggården. Här kommer det bland annat tillkomma ett ännu större utställningstält med golv.


I Stora Rikssalen kan ni lämna kvar era produkter på borden då salen är låst och larmad om nätterna, men när det gäller borden på Borggården måste ni utställare plocka ner era produkter efter mässan varje dag, då Borggården är öppen för besökare sent om kvällarna långt efter mässdagens slut. Därav finns det även en skillnad i bordspriserna mellan dessa olika utställningsplatser.


OBS!

Det har varit väldigt stor efterfrågan till att få ställa ut på KnivExpo 2024, anmälningarna har kommit in i ett rasande tempo och vi kan redan nu meddela att Stora Rikssalen är helt Fullbokad/Slutsåld. Men precis som utlovat finns det självklart plater kvar på Borggården.

Boka er plats till sommarens mässa i formuläret nedan!

 

I år lägger vi stor vikt vid närvaro, ingen vill gå på en mässa med tomma bord. När det gäller Stora Rikssalen har vi därför satt ett krav på att ni som bokar bord där ska stå på mässans samtliga tre dagar. När det gäller Tältet med Golv på Borggården kan vi vara lite mer flexibla, då vi självklart vill vara en mässa som är öppen även för de som endast kan stå en eller två dagar. Så om ni inte kan stå på mässans samtliga dagar behöver ni meddela den information till oss redan vid anmälan. Ange sådan information i rutan "Vill ni meddela oss något?", så ser vi till att ordna en lämplig lösning som fungerar för alla.


Även i år kommer det finnas möjlighet att beställa lunch för er utställare, meny att välja från presenteras via mail till er i vår. Men det är bra om ni redan nu anmäler ert intresse för lunch när ni bokar er plats på mässan.


Precis som förra året tillhandahåller vi med dukade bord och tillhörande stolar. För de som behöver el finns det framdraget till alla bordsplatser. Allt ingår i priset för platsen (gäller både Stora Rikssalen och Borggården).

 

Bordspriser

(Bordsstorlek 180x74 cm)

Stora Rikssalen

Fullbokad/Slutsåld


Tält med Golv på Borggården

1 st Bord - 1000 kr (inkl. moms)

2 st Bord - 1800 kr (inkl. moms)

(Priserna ovan är ett totalt pris för alla 3 mässdagar)

Fyll i anmälan om ni vill ställa ut på

KnivExpo 2024 - Vadstena Slott

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Torsdag
Fredag
Lördag